Meer


Of lees verder over Meer

Het hele jaar door kan je van terrasverwarmers buiten genieten. Terrasverwarmers geven je de gezellige sfeer van een kampvuur en zorgen voor meer constante warmte.

Meer

Meer informatie

Terrasverwarmers kun je kopen in verschillende maten, vormen en kleuren. Elk type heeft zijn voor- en nadelen. Met alle opties waaruit je kunt kiezen kan het zijn dat de keuze voor jou te overweldigend is. Neem daarom voor het aanschaffen van een terrasverwarming even de tijd om je te oriƫnteren en jezelf belangrijke vragen te gaan stellen, zodat je de juiste terrasverwarming vindt die bij jouw specifieke wensen past.

Welk type je kiest is sterk afhankelijk van de situatie waarin je de verwarming wilt gaan gebruiken. Groot of klein oppervlak? Zit je in de open lucht of juist beschut? Wil je een staande of hangende verwarmer aanschaffen? Wil je genieten van de warmte van een vlam of van warmte die uit (infrarood-)stralen komt?

Waarop vooral letten?

  • Staat de terrasverwarmer in de wind? Dan zal de warmte weggeblazen worden en heb je niet veel aan de verwarmer. Controleer daarom de gewenste plek voor je terrasverwarmer op harde wind.
  • Tevens is het belangrijk om van te voren de ruimte op te meten die je wilt gaan verwarmen. Er zijn namelijk ook verschillende maten van terrasverwarmers die allemaal hun eigen capaciteit hebben. Je dient dus goed kijken dat je een terrasverwarmer gaat aanschaffen die het juiste vermogen heeft om de gewenste ruimte te verwarmen.