Tafelheater


Of lees verder over Tafelheater

TafelheaterMet een tafelheater is het mogelijk om langer te kunnen genieten van het buiten verblijven. Wat is er mooier dan een gezellige avond onder de sterrenhemel door te brengen? Een gezellig samenzijn met familie en vrienden? Met een terrasheater kun je op een eenvoudige wijze snel warmte creëren als het wat kouder wordt op je terras en als je toch nog wilt genieten van het buitenleven. Met terrasverwarming kun je er ’s avonds en ’s nachts nog heerlijk warm bijzitten. Bovendien geeft terrasverwarming ook nog eens een zeer gezellige sfeer aan je tuin.

Je hebt de keuze uit verschillende soorten terrasverwarming. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een tafelheater.

Wat is een tafelheater?

Tafelheaters worden steeds populairder. Als je weinig ruimte hebt om een vast heater te plaatsen, is een tafelheater de ideale oplossing. Een tafelheater kun je makkelijk plaatsen en opruimen. Er bestaan tafelheaters op gas en elektriciteit. Een elektrische tafelheater werkt op basis van infrarood straling. Tafelheaters zijn verfrissend stijlvol en kunnen een intieme setting creëren. Ze zijn klein en compact, waardoor ze weinig ruimte innemen. Tot slot bieden ze precies de juiste hoeveelheid warmte aan voor je hele terras.

Tafelheater als lamp of tafelvorm verwarming

De meeste tafelheaters lijken op een moderne lamp en zijn te plaatsen op de tafel. Het zijn stijlvolle terrasheaters van een compact formaat, waardoor ze gemakkelijk op de tafel zijn te plaatsen en iedereen van de warmte kan genieten. Een tafelheater is heerlijk bij een potje kaarten of een plezierige borrel met vrienden.

Daarnaast kun je onder de term ”tafelheaters” ook denken aan een terrasverwarmer en sta-tafel in één. Deze tafelheaters lijken echt op een tafel. Je kunt om deze heater heen staan en de tafel gebruiken als een tafel. In de tafelpoot zit een heater ingebouwd, waardoor je heerlijk warm staat en meteen een plek hebt om je drankje kwijt te kunnen.

Veel voordelen tafelheaters

Voordelen heaters

Er zijn veel voordelen te noemen voor tafelheaters:

  • Tafelheaters zijn zuinig in gebruik en geven royale warmte af. De warmteafgifte is royaal en het verbruik is daarin tegen zuinig te noemen. Je hebt al een tafelmodel tafelheater vanaf een hoogte van een halve meter.
  • Een tafelheater zorgt ervoor dat je altijd behaaglijk warm op je terras of balkon kunt zitten.
  • Een tafelheater op gas is voorzien van een omvalbeveiliging. Dit houdt in dat de gastoevoer automatisch wordt afgesloten, wanneer dit nodig mocht zijn. Dit maakt de heater niet alleen mooi en functioneel, maar ook nog eens uiterst veilig.

Kortom

Als je veel waarde hecht aan het gezellig buiten zitten terwijl de temperaturen wat kouder worden, dan is het een genot om een tafelheater aan te schaffen. Qua design en vormgeving zijn tafelheaters een aanwinst voor je tuin.