Terrasverwarmer aan de muur


Of lees verder over Terrasverwarmer aan de muur

Terrasverwarmer aan de muurVerleng het buitenseizoen op je terras of balkon en geniet zelfs op koelere avonden van gezellige warmte. Hoe? Zeer gemakkelijk, door toepassing van een terrasverwarmer. Deze apparaten zijn het praktische alternatief voor dikke winterjassen en dekens voor als het kouder wordt buiten.

Terrasverwarmer aan de muur

Zou je ook graag een terrasverwarmer willen, maar heb je er niet zo veel ruimte voor? Dan is een terrasverwarmer aan de muur echt iets voor jou. Terrasverwarmers aan de muur nemen maar weinig ruimte in en zijn daardoor de ideale oplossing voor kleine terrassen of balkons. Van koude winterse dagen tot aan frisse zomeravonden is het met een aan de muur gemonteerde terrasverwarmer, heerlijk genieten van je tuin en alle comfort. Ook kan een terrasverwarmer aan de muur dienst doen als een fantastische verwarming in een serre.

Installatie

Een terrasverwarmer aan de muur is eenvoudig te monteren aan de buitenmuur of aan de wand van een overkapping. Bij sommige verwarmers is het mogelijk om bij het installeren ook de richting te veranderen van de terrasverwarmer aan de muur, waardoor het stralingsbereik optimaal wordt. Dit is erg prettig wanneer je de warmtestraal verschillende kanten op wilt richten. Hiervoor hebben de meeste terrasverwarmers aan de muur een bijgeleverde wandbeugel, waarmee de verwarmer in verschillende richtingen is te draaien.
Ook bestaan er statische terrasverwarmers voor aan de muur die niet te draaien zijn. Dit is vooral prettig voor mensen die willen dat de luchtstroom gelijk blijft. Het is zelfs mogelijk om muur terrasverwarmers aan een parasol of zonnescherm te bevestigen. Dit kan met behulp van speciale klemmen.

Infrarood

De meeste terrasverwarmers voor aan de muur zijn infrarood. Dit betekent dat de verwarmer de omgeving niet verwarmd, maar de huid en kleding van de mensen direct verwarmd. Een infrarode terrasverwarmer produceert dus directe stralingswarmte. Dit is ook wel bekend als “omgevingswarmte”. Infrarood verwarming zorgt dus eigenlijk voor een verhoging van de gevoelstemperatuur en niet van de luchttemperatuur.

Infrarood terrasverwarmer

Infrarode terrasverwarmers zijn de meest milieuvriendelijke verwarmers op de markt. Je hoeft je geen zorgen te maken over brandbare tanks en gasleidingen. Een infrarode terrasverwarmer kun je gewoon inpluggen in het stopcontact en daarna meteen genieten van het comfort van de infrarood warmte. Wind en tocht hebben geen invloed op deze terrasverwarmer. Er gaat weinig warmte verloren. Daarnaast geeft infrarood verwarming ook nog eens een sfeervol, warm en oranje licht af.

Met afstandsbediening

Nieuwe trendEr zijn terrasverwarmers aan de muur te koop met afstandsbediening. Dit betekent dat je de terrasverwarmer vanuit je luie stoel kunt aan- en uitschakelen.

Terrasverwarming voor aan de muur is een gemakkelijke manier om een warmtebron te verkrijgen op je terras of balkon, zeker als je niet al te veel ruimte hebt. Terrasverwarming voor aan de muur houdt de mensen warm op je terras of balkon. Ook als je na zonsondergang nog buiten wilt zitten. Zelfs in de winter kun je met een terrasverwarmer aan de muur met volle teugen genieten van het buitenleven. De infrarood terrasverwarming voor aan de muur is de nieuwste trend van verwarming van je terras of je tuin. Het zal zeker je naaste buren erg nieuwsgierig maken..