Tuinhaard op gas


Of lees verder over Tuinhaard op gas

Gezellige vuurverlichtingStel je de perfecte avond voor met een heerlijke tuinhaard vol gloeiende vlammen. Tuinhaarden op gas geven sfeer en romantiek gedurende avonden lang. Zelfs na het einde van het zomerseizoen, wanneer het buiten weer wat kouder gaat worden. Met een tuinhaard op gas maak je van je tuin of terras een verlengstuk van je huiskamer.

Tuinhaarden op gas zijn steeds vaker te vinden in tuinen en met goede redenen. Ze bieden een gezellige en unieke ontmoetingsplaats voor vrienden en familie, breiden je leefruimte buiten uit en bieden het gemak van gas in tegenstelling tot hout. Met een scala aan opties om uit te kiezen, zoals rond-, vierkant-, groot- of klein model, tot een ingebouwd, een vrijstaand, of een liggende tuinhaard op gas. Er zit gegarandeerd een model bij die bij jouw idee├źn past!

Hoe de juiste haard vinden?

De eerste stap die je moet maken om een buitenhaard te kiezen, is om eerst de keuze te maken of je een voor-gemonteerde haard wilt hebben, je een aanpasbare kit wilt kopen of dat je zelf een tuinhaard op gas gaat maken die je helemaal zelf hebt ontworpen.

Aan elke optie zitten voor- en nadelen

  1. Een volledig gemonteerde haard biedt het gemak van weinig of geen montage. Tevens kun je het makkelijk verplaatsen en dragen. Maar, het kan zijn dat het uiterlijk van de haard net niet goed past bij de rest van je tuininrichting.
  2. Een aanpasbare tuinhaard kan zorgen voor meer maatwerk van jouw kant, maar het zal wat handigheid van jouw eisen.
  3. Tot slot zal een zelf ontworpen en gebouwde tuinhaard op gas zeker bij je tuin passen, maar zal het je waarschijnlijk aardig wat centen en veel handigheid van jezelf gaan kosten.

Een tuinhaard op gas heeft optische houtblokken en lavastenen, waardoor het vuur lijkt op echt knapperend houtvuur. Een buitenhaard op gas is snel en gemakkelijk aan te steken en de vlam is af te stellen met een draaiknop. De haard werkt met een fles propaangas of je kan de haard aansluiten op de vaste aardgasaansluiting.

De meest gekozen tuinhaard

Tuinhaard op gas

Veel fabrikanten en aanbieders van tuinhaarden op gas verkopen het meeste de aanpasbare tuinhaard. Het zijn vrij simpel-ogende tuinhaarden met zeer weinig versiering waar jij zelf nog bakstenen of andere stenen aan kan toevoegen. Hierdoor kan je de tuinhaard aan je huis of tuin aanpassen. Het is ook mogelijk om voor-gemonteerde ontwerpen of steendesings aan te schaffen. Hierdoor is het mogelijk om je eigen tuinhaard op gas zonder al te veel moeite te kunnen versieren en zodoende de gewenste stijl te kunnen krijgen die aan jouw wensen en behoeften voldoet.

Buitenhaarden op gas zijn een sfeervolle aanvulling voor je terras of overkapping. Deze prachtige haarden op gas zijn mooi om naar te kijken en heerlijk om van te genieten terwijl je de warmte kunt voelen en kunt genieten van al het comfort van je tuin, tevens op koude avonden. Met een tuinhaard op gas is het extra genieten van het buitenleven tijdens een nazomer of een naderende herfst.