Flameheater


Of lees verder over Flameheater

Wil je nog langer genieten in de tuin tijdens wat koudere zomeravonden en tegelijk een terrasverwarming gebruiken die een lust voor het oog is? Met een mooie flameheater zit je er lekker warmpjes bij en de vlam in de flame heater zorgt er ook nog eens voor dat het er extra gezellig uitziet.

Wat is een flame heater?

Een flame heater is een mooie terrasverwarm Flameheater warmer die door zijn bewegende vlam in een glazen buis een zeer gezellige sfeer geeft en daarbij ook nog lekker warmte uitstraalt in je tuin. Maar, daarnaast is een flame heater ook zeer geschikt voor bedrijven die bijvoorbeeld hun terras willen verwarmen of de ingang van een gebouw willen versieren.

Een flame heater is gemakkelijk in elkaar te zetten en handig te verplaatsen door de wielen aan de zijkant. In het onderste gedeelte van een flame heater wordt de brandstof opgeslagen, bijvoorbeeld een gasfles. Het bovenste gedeelte is een soort langwerpige koker waarin een mooi, dunne steekvlam brandt. De hoogte van de vlam is door middel van een regelknop instelbaar. Een flame heater zorgt voor een aangename stralingswarmte en een mooie sfeer. De vlam is erg mooi om naar te kijken en geeft ook nog eens een heerlijke warmte af. Dit is wel afhankelijk van de grootte en sterkte van de flame heater.

Gezellig, warmte en rust. Kernwoorden die behoren tot de flame heater. Een flame heater neemt weinig ruimte in beslag, want hij is smal en hoog. Dus of je nu een klein tuintje hebt of een riant terras, je kan overal een mooie flame heater kwijt.

Gas

Flame heaters werken op gas. Dit biedt de mogelijkheid om daadwerkelijk mooie vlammen te laten zien. Hierdoor is de falme heater eenvoudig te verplaatsen en ook ergens te plaatsen waar geen elektriciteit is. Deze gasfles kan je mooi wegwerken in het onderste gedeelte van de flame heater. Tip: hoe zwaarder een gasfles is, hoe stabieler een flame heater staat.

Vuur en veiligheid

Vuur en veiligheid

Als je een flame heater hebt, moet je wel de veiligheid altijd in acht blijven nemen. Flame heaters worden namelijk warm en je gebruikt gas om een vlam te creëren. Brandgevaar ligt dus altijd op de loer. Blijf alert en voorkom dat de heater omvalt en bekijk ook goed waar je de heater neerzet zodat er boven de vlam voldoende ruimte overblijft en er niets vlam kan vatten. Flame heaters zijn allemaal voorzien van een omvalbeveiliging en een beveiliging tegen oververhitting. Als de heater dreigt te vallen schakelt de beveiliging automatisch de gastoevoer uit. Hierdoor zijn de flame heaters veilig en door deze veiligheidssystemen ook heel goed bij kinderen te gebruiken.

Enthousiast geworden over een flame heater?

De flame heater is heden ten dage echt de nieuwe trend op het gebied van verwarming in de tuin. Iets waar jij nu mooi op kunt inhaken door ook een flame heater aan te schaffen. Kies daarbij altijd wel voor een flame heater die je qua formaat goed kwijt kunt, zodat je er optimaal plezier van kunt hebben. Zo kun je met een flame heater ook bij wat frisser weer, heerlijk buiten blijven genieten.