Parasolheater


Of lees verder over Parasolheater

Een mooie parasol heater maakt koele zomeravonden zelfs comfortabel. Ook bij wat kouder weer is het zelfs goed toeven op het terras, wanneer je onder de parasol een aangename parasol heater hebt geplaatst. Terras verwarming zorgt voor een aangename temperatuur, waar iedereen van kan genieten.

Waarom een parasolheater kopen?

Parasolheater divers

Houd je er van om in de winter ook te kunnen genieten buiten op de veranda, de patio, de serre met een drankje of hapje? Dan is een parasol heater een absolute aanrader . Een aangename parasol heater zorgt er in de tuin voor dat je in zomer en winter buiten kunt zitten. Erg gezellig, knus en warm. De gebruiksmogelijkheden van een tuin met een parasol heater nemen enorm toe. Mensen die graag buiten willen zitten, zullen een parasol heater enorm gaan waarderen wanneer ze merken dat ze langer buiten kunnen blijven zitten vanwege de aangename temperatuur.

Parasol heaters zijn erg in opkomst. Ze zien er chic uit en zijn, zoals de naam al doet vermoeden, zo gemaakt om ze gemakkelijk onder een parasol te kunnen ophangen. Een parasol zorgt automatisch voor een goede warmte verspreiding en is dus een ideale plek voor het ophangen van een verwarmingselement. De heater is eenvoudig te monteren aan de stok van de parasol.
De afstoot van warmte is aangenaam en geeft directe verwarming op het lichaam. Daarnaast zorgt de halogeen lamp voor een aangenaam vriendelijk licht.

Welke parasol heater?

Er zijn verschillende parasol heaters te koop. De meeste heaters die je kunt kopen zijn elektrisch en werken op basis van infrarood. Elke heater kan aan vrijwel iedere parasolhouder worden bevestigd en is verkrijgbaar in verschillende vermogens en uitvoeringen.

Bekende merken zijn;

 • Eurom
 • Sunred
 • Solomagic
 • Tansun
 • Outtrade

Ook zijn de lampen in de parasol heaters in verschillende maten en kwaliteiten te verkrijgen.

Welk merk of welke soort parasol heater je wilt kopen is afhankelijk van de parasol die je hebt en wat je wensen zijn. De meeste parasol heaters zijn elektrisch, maar er bestaan ook gas parasol heaters. Om een parasol heater aan te schaffen die bij jouw wensen past, is het raadzaam om enig zoek en speurwerk te doen alvorens tot de aanschaf van een parasol heater over te gaan. Er zijn veel vergelijkingssites die de diverse merken heaters naast elkaar zetten en er een beste heater uit laten komen.

Warmte bij parasolWaarop letten bij aanschaf van een parasolheater?

Als je een parasolheater gaat aanschaffen is het raadzaam om over enkele punten na te denken. Met de volgende tips helpen we je in ieder geval een stuk op weg.

 • Hoeveel warmtestanden heeft de heater?
 • Kan je de verwarmer inklappen? Zo klapt hij dus makkelijk in wanneer je ook de parasol inklapt.
 • Is het een elektrische verwarmer of gas verwarmer?
 • Wat is het gewicht van de parasol heater?
 • Hoe groot is de parsol heater?
 • Is de heater geschikt voor een parasol met stok of een zweefparasol?
 • Hoe bevestig je de heater aan de parasol?

Een parasol heater houdt jou en jouw gezelschap warm tot in de late uurtjes. Geniet ook van een behagelijke warmte onder een parasol en koop een parasol heater!